Nieuws van PolanenPark

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark PolanenPark en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

    Parkmanagement wenst u fijne feestdagen

    donderdag 21 december 2023

    Wij wensen u en uw medewerkers fijne feestdagen. Uiteraard zijn wij ook rondom deze dagen gewoon te bereiken op telefoonnummer 023-5257826 of via info@parkmanagement.nl. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen...

    Algemene Ledenvergadering bij PolanenPark

    dinsdag 12 december 2023

    Maandag 11 december vond de Algemene Ledenvergadering plaats bij de Toekomstgroep op PolanenPark. De ALV is besloten voor de leden.

    Aankondiging ALV 11 december 2023

    woensdag 25 oktober 2023

    De Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging PolanenPark staat gepland op maandag 11 december 2023 en vindt plaats op het bedrijvenpark bij lid van de vereniging ToekomstGroep, Liebrugweg 5, 1165 AD Halfweg.

    Bereikbaarheid PolanenPark van woensdag 20 t/m vrijdag 22 september a.s.

    woensdag 20 september 2023

    De werkzaamheden aan de Haarlemmerstraatweg worden deze week afgerond. Door extra werkzaamheden is KWS tot en met 22 september bezig. Daarna gaat de weg weer open.

    Interview met Dennis Molenaar van Molenaar Haarlem BV

    woensdag 06 september 2023

    Het Energieloket voor bedrijven interviewt Dennis Molenaar van Molenaar Haarlem BV. Het familiebedrijf uit 1882 levert rijplaten en bielzen. Maar dat was niet altijd zo: ruim 140 jaar lang gaat de familie slim om met transities in de maatschappij. Zo ook met de energietransitie: sinds 2017 zit het...

    Geslaagde voorjaars-ALV

    woensdag 02 augustus 2023

    Maandag 10 juli jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Er werd een update gegeven over een aantal lopende zaken, de activiteiten van Parkmanagement werden toegelicht, de jaarrekening 2022 is vastgestelde en er volgde een toelichting op de ontwikkelingen op en rond ons bedrijvenpark.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark