Bedrijven op PolanenPark

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

Air Products

Air Products

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met meer dan 15.000 werknemers en bedrijfsactiviteiten in meer dan 40 landen, leveren wij onze industriele gassen en diensten aan klanten in een groot aantal sectoren, van de levensmiddelen- en drankenindustrie, de sectoren gezondheidszorg en persoonlijke verzorging tot en met de energie- en transportsector evenals de halfgeleiderindustrie. We leveren een uniek assortiment luchtgassen, procesgassen en speciale gassen, apparatuur en diensten. 

CyrusOne

CyrusOne

CyrusOne Amsterdam I is a brand new purpose built state-of-the art data center campus offering cloud providers, systems integrators, and multinational corporations customized, secure, and resilient data center solutions within a key business hub. Strategically located in Amsterdam, one of Europe’s premier data center locations, the facility will ultimately deliver 29,350 sq m (315,928 sq ft) of world-class technical space with an IT load of 54 MW, in two separate buildings, one of three storeys and one of two storeys.

itsme

itsme

itsme is de familienaam voor de internationale groep waar zes organisaties onder vallen. Een bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie biedt aan industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs. Als industrieel marktleider zetten wij ons volledig voor u in. Want uw succes is onze uitdaging. En die gaan we niet uit de weg!

Loods 5

Loods 5

Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. We werken met honderden deelnemers die elk een uniek assortiment aanbieden. Hierdoor vind je bij ons niet één, maar tientallen verschillende stijlen. In de winkels en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie.

Molenaar Haarlem

Molenaar Haarlem

Molenaar is een verhuurbedrijf van stalen en kunstof rijplaten, azobé kraanschotten en loopschotten; gespecialiseerd in het zelf transporteren en plaatsen, ten behoeve van de meest uiteenlopende toepassingen.

Molenaar verzorgt jaarlijks een aantal grote projecten en evenementen naar volle tevredenheid; bedienen vaste klanten het hele jaar rond (incl. 24-uurs service bij noodgevallen) en focussen zich daarnaast op de ‘korte werkzaamheden‘.

PostNL

PostNL

Wij zijn PostNL. De onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten. Of het nu online of via onze fysieke netwerken is: wij streven naar een naadloze verbinding. We bieden gemak, controle en betrouwbaarheid voor elke klant: van grote webwinkelier tot consument. En we zijn dichtbij: onze bezorgers komen langs elk adres in Nederland, door weer en wind.

ToekomstGroep

ToekomstGroep

De toekomst ligt open, het is onze verantwoordelijkheid er het goede mee te doen. Wij stellen alles in het werk voor het woon- en werkgeluk van de huidige en komende generaties. Want iedereen verdient de kans te leven en te werken in gebouwen die toekomstbestendig en leefbaar zijn. We zijn er voor veelzijdig en innovatief vastgoedonderhoud, verduurzaming en nieuwbouw. Zo spannen we ons in voor woningen en werkplekken die passen bij de wensen van morgen en omarmen we de opdracht die leidt tot een duurzamere en mooiere maatschappij.
Zo bouwen we aan het fundament voor morgen.

WM Automaterialen B.V.

WM Automaterialen B.V.

De firma WM SE behoort tot de sterkste groothandelaars voor voertuigonderdelen, -accessoires, banden en werkplaatsuitrustingen in heel Europa. Met meer dan 175.000 gecatalogiseerde artikelen bieden wij in meer dan 100 vestigingen in Europa een uitgebreid productassortiment voor de autohandel en voor werkplaatsen op het vlak van personenvoertuigen, bedrijfsvoertuigen en tweewielers.

Zoete Inval

Zoete Inval

Al jarenlang is De Zoete Inval dan ook de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten. Tevens kunt u gebruik maken van onze cateringservice die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld kan worden. Ervaar zelf onze ervaring en ruim 85 jaar gastvrijheid.