Bedrijven op PolanenPark

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

Air Products

Air Products

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met meer dan 15.000 werknemers en bedrijfsactiviteiten in meer dan 40 landen, leveren wij onze industriele gassen en diensten aan klanten in een groot aantal sectoren, van de levensmiddelen- en drankenindustrie, de sectoren gezondheidszorg en persoonlijke verzorging tot en met de energie- en transportsector evenals de halfgeleiderindustrie. We leveren een uniek assortiment luchtgassen, procesgassen en speciale gassen, apparatuur en diensten. 

itsme

itsme

itsme is de familienaam voor de internationale groep waar zes organisaties onder vallen. Een bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie biedt aan industrie, machinebouw, modulebouw en industrieel installateurs. Als industrieel marktleider zetten wij ons volledig voor u in. Want uw succes is onze uitdaging. En die gaan we niet uit de weg!

Molenaar Haarlem

Molenaar Haarlem

Molenaar is een verhuurbedrijf van stalen en kunstof rijplaten, azobé kraanschotten en loopschotten; gespecialiseerd in het zelf transporteren en plaatsen, ten behoeve van de meest uiteenlopende toepassingen.

Molenaar verzorgt jaarlijks een aantal grote projecten en evenementen naar volle tevredenheid; bedienen vaste klanten het hele jaar rond (incl. 24-uurs service bij noodgevallen) en focussen zich daarnaast op de ‘korte werkzaamheden‘.

 

PostNL

PostNL

Wij zijn PostNL. De onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten. Of het nu online of via onze fysieke netwerken is: wij streven naar een naadloze verbinding. We bieden gemak, controle en betrouwbaarheid voor elke klant: van grote webwinkelier tot consument. En we zijn dichtbij: onze bezorgers komen langs elk adres in Nederland, door weer en wind.

 

Zoete Inval

Zoete Inval

Al jarenlang is De Zoete Inval dan ook de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten. Tevens kunt u gebruik maken van onze cateringservice die geheel naar uw specifieke wensen ingevuld kan worden. Ervaar zelf onze ervaring en ruim 85 jaar gastvrijheid.