Nieuws van PolanenPark

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark PolanenPark en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  CyrusOne breidt uit in Nederland met next-gen datacenter op PolanenPark

  donderdag 06 december 2018

  CyrusOne Inc. (NASDAQ: CONE), een snel groeiende Amerikaanse datacenterexploitant, kondigt vandaag aan 6,3 ha grond te hebben gekocht van SADC, voor de ontwikkeling van een nieuwe data center campus op PolanenPark. CyrusOne zal 33.445 m2 ontwikkelen met een geschatte capaciteit van 72 MW, verspreid...

  Presentatie Nieuwe N200

  dinsdag 16 oktober 2018

  De N200 krijgt tussen station Halfweg en Amsterdam een grondige opknapbeurt. Op 1 oktober is aannemerscombinatie ééN200 gestart met de werkzaamheden.

  Air Products in Haarlems Dasgblad

  dinsdag 12 juni 2018

  Chipsfabrikant Lay’s is een grote klant, maar ook bloedbank Sanquin gebruikt industrieel gas van het Halfwegse bedrijf Air Products. Het vul- en distributiecentrum op bedrijventerrein Polanenpark zette de deuren donderdag 7 juni 2018 open voor lokale raadsleden.

  Algemene Ledenvergadering 18 juni

  dinsdag 05 juni 2018

  Het bestuur van Vereniging PolanenPark nodigt de leden hierbij uit voor de Algemene Ledenvergadering op 18 juni 2018.

  Werknemers bedrijvenpark PolanenPark op de fiets!

  dinsdag 27 maart 2018

  Bedrijvenpark PolanenPark in Halfweg heeft 26 maart het startsein gegeven voor het zogenaamde deelfietsenproject. Voor alle werknemers van de gevestigde bedrijven op PolanenPark staan acht gratis deelfietsen ter beschikking om van het NS-station Haarlem Spaarnwoude naar hun werk te fietsen.

  Informatiemarkt Zwanenburg/Halfweg

  dinsdag 20 maart 2018

  In Halfweg en Zwanenburg staan veel projecten op stapel. Er zijn plannen voor aanleg of aanpassingen aan wegen en fietspaden, bruggen, het spoor en Ringvaart en Ringdijk, ontwikkelingen op bedrijventerrein of van nieuwe woningen en nieuwe voorzieningen.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark