Nieuws van PolanenPark

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark PolanenPark en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Aankondiging ALV 11 december 2023

  woensdag 25 oktober 2023

  De Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging PolanenPark staat gepland op maandag 11 december 2023 en vindt plaats op het bedrijvenpark bij lid van de vereniging ToekomstGroep, Liebrugweg 5, 1165 AD Halfweg.

  Bereikbaarheid PolanenPark van woensdag 20 t/m vrijdag 22 september a.s.

  woensdag 20 september 2023

  De werkzaamheden aan de Haarlemmerstraatweg worden deze week afgerond. Door extra werkzaamheden is KWS tot en met 22 september bezig. Daarna gaat de weg weer open.

  Interview met Dennis Molenaar van Molenaar Haarlem BV

  woensdag 06 september 2023

  Het Energieloket voor bedrijven interviewt Dennis Molenaar van Molenaar Haarlem BV. Het familiebedrijf uit 1882 levert rijplaten en bielzen. Maar dat was niet altijd zo: ruim 140 jaar lang gaat de familie slim om met transities in de maatschappij. Zo ook met de energietransitie: sinds 2017 zit het...

  Geslaagde voorjaars-ALV

  woensdag 02 augustus 2023

  Maandag 10 juli jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Er werd een update gegeven over een aantal lopende zaken, de activiteiten van Parkmanagement werden toegelicht, de jaarrekening 2022 is vastgestelde en er volgde een toelichting op de ontwikkelingen op en rond ons bedrijvenpark.

  Start voorbereidende werkzaamheden bouw Loods5

  dinsdag 04 juli 2023

  Wij hebben van Loods5 begrepen dat hun aannemer half juli start met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van hun nieuwe pand. Dat houdt in dat er hekken om de kavel komen te staan en dat er voorbelasting en drainage op de kavel wordt aangebracht. Er is ook nog een kans dat dit over de...

  Op safari door PolanenPark

  dinsdag 23 mei 2023

  Van the Big Five spotten we alleen de haas en de fazant... De voormalige vuilstortlocatie PolanenPark is bijna volledig gesaneerd en wordt omgetoverd tot een groen bedrijvenpark. Veel grond is inmiddels uitgegeven door SADC N.V. en nu moet het park verder ingericht worden. Een safari (gebiedsschouw)...

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark