Nieuws van PolanenPark

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark PolanenPark en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  ALV Polanenpark maandag 20 juni 2022

  dinsdag 17 mei 2022

  Namens het bestuur van de Vereniging PolanenPark nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op maandag 20 juni 2022 bij WM Automaterialen, Liebrugweg 3 te Halfweg.

  Update aanleg snelfietsroute F200

  woensdag 16 maart 2022

  Ondanks diverse gesprekken tussen Vereniging PolanenPark en Gemeente Haarlemmermeer is er nog geen zicht op wanneer het snelfietspad F200 tussen Haarlem en Amsterdam zal worden aangelegd.

  ToekomstGroep bouwt aan eigen toekomst op PolanenPark

  woensdag 22 december 2021

  Op 21 december is op bedrijvenpark PolanenPark in Halfweg de eerste paal geslagen van de nieuwe vestiging van ToekomstGroep. Dick Zwarthoed, directeur ToekomstGroep: “We kunnen niet wachten tot we in deze nieuwe vestiging van start kunnen.

  Resultaten online najaarsvergadering

  woensdag 08 december 2021

  Maandag 22 november vond er opnieuw een digitale ledenvergadering van Vereniging PolanenPark plaats. Ondanks het feit dat de vergadering online plaatsvond, was de opkomst goed.

  De Week van de Veiligheid 2021

  woensdag 13 oktober 2021

  De week van 11 t/m 17 oktober staat dit jaar centraal als de Week van de veiligheid. Samen met ondernemers en politie hebben het Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV) en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) een aantal gratis online trainingen ontwikkeld.

  Afsluiting A200 van Halfweg - Haarlem

  dinsdag 24 augustus 2021

  Boskalis voert in 2021 voor Rijkswaterstaat onderhoud uit aan asfalt en kunstwerken aan de rijkswegen in Noord-Holland. In dat kader worden er werkzaamheden op de A200 tussen Halfweg en Haarlem aangekondigd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd in de periode van donderdag 16 sept. 21.00 uur...

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark