Veiligheid

Vereniging PolanenPark streeft er naar om samen met de bedrijven de veiligheid om het park zo optimaal mogelijk te organiseren. Er vindt een periodiek veiligheidsoverleg plaats met de gemeente Haarlemmermeer en politie basisteam Haarlemmermeer over veiligheidszaken op PolanenPark.

Wijkagent

 

Het politiebureau Halfweg/Zwanenburg is gevestigd te Halfweg, Julianastraat 20a (postcode 1165 GV) en maakt deel uit van het politiebasisteam Haarlemmermeer. 

De wijkagent Leroy Vrijhoef (afbeelding) werkt ten behoeve van de gehele gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Hij is bereikbaar via 0900-8844 of via leroy.vrijhoef@politie.nl.


Openingstijden

Het politiebureau Halfweg/Zwanenburg is gevestigd te Halfweg, Julianastraat 20a (postcode 1165 GV) en maakt deel uit van het politie basisteam Haarlemmermeer. Het politiebureau in Halfweg is voor het publiek geopend op dinsdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kan men via de intercom, naast de voordeur van het bureau, contact maken met één van de medewerkers van het Servicebureau te Haarlem. Deze kan u verder helpen om in contact te komen met de betreffende medewerker (zowel voor Haarlemmmerliede en Spaarnwoude als voor Zwanenburg).  
 

Vanwege een krappe bezetting en/of eventuele incidenten in het gebied kan het voorkomen dat het bureau overdag gesloten is en de gebiedsagenten elders actief zijn. Om te voorkomen dat bezoekers voor een gesloten deur komen te staan, is het verstandig om via het algemene telefoonnummer 0900-8844 een afspraak te maken. 

 

Aangifte doen

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om in de politiebureaus te Haarlem of Haarlemmermeer (Hoofddorp) melding of aangifte te doen. Hier leest u alle mogelijkheden.

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark