Air Products

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met meer dan 15.000 werknemers en bedrijfsactiviteiten in meer dan 40 landen, leveren wij onze industriele gassen en diensten aan klanten in een groot aantal sectoren, van de levensmiddelen- en drankenindustrie, de sectoren gezondheidszorg en persoonlijke verzorging tot en met de energie- en transportsector evenals de halfgeleiderindustrie. We leveren een uniek assortiment luchtgassen, procesgassen en speciale gassen, apparatuur en diensten. 

Air Products is opgericht in 1940 en heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve bedrijfscultuur, uitstekende bedrijfsprestaties en zijn aandacht voor veiligheid en milieu. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten op basis van een integere en eerlijke manier van zakendoen en de passie tonen om alle verwachtingen te overtreffen. 

 

┬ź Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Air Products
Adres Schalkwijkpolderweg 2
  1165 AC Halfweg

Bekijk op Google Maps
Website http://www.airproducts.nl
E-mail nlinfo@airproducts.com
Telefoon 020 435 3535

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark