Nieuws van PolanenPark

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark PolanenPark en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Naast de 1,5 meter ook de 25-meter regel op PolanenPark

  donderdag 07 mei 2020

  Sinds enige tijd is in Nederland de zogenaamde 25-meter regel van kracht. Deze regel is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat ondernemers aangesproken kunnen worden op het schoonhouden van ‘hun stoep’, ofwel: de 25 meter rond hun onderneming. Hoe de regel precies werkt en op welke wijze de...

  Cybercrime: Hoe we allemaal gewillig meewerken

  dinsdag 15 oktober 2019

  De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. De vraag is niet of je aan de beurt bent, de vraag is wannéér... What the hack!

  Nu voor jou beschikbaar: Gratis Polanenpark Deelfietsen

  dinsdag 27 augustus 2019

  Bedrijvenpark PolanenPark stelt alle medewerkers van de gevestigde bedrijven op PolanenPark in de gelegenheid gratis gebruik te maken van zogenaamde ‘deelfietsen’. Met deze fietsen, die u van te voren kunt reserveren, fietst u tussen NS Station Haarlem-Spaarnwoude en uw werk, en weer terug.

  Geslaagde ALV bij De Zoete Inval

  donderdag 01 augustus 2019

  Op maandag 15 juni jl. vond er weer een ledenvergadering van de Parkmanagementvereniging plaats. De circa 15 aanwezigen werden bij De Zoete Inval geïnformeerd over de ontwikkelingen op en rondom bedrijvenpark PolanenPark. Hier leest u een samenvatting van de belangrijkste punten die zijn besproken.

  Meldplicht energiebesparende maatregelen

  dinsdag 07 mei 2019

  Verbruikt uw bedrijf jaarlijks meer dan 25.000 m3 gas en/of 50.000 kWh elektriciteit? En heeft u hierover een brief ontvangen van RVO, dan bent u verplicht om voor 1 juli 2019 melding te doen.

  Algemene Ledenvergadering 17 juni

  dinsdag 07 mei 2019

  Het bestuur van Vereniging PolanenPark nodigt u hierbij uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 17 juni om 15:00 uur in De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183, 2065 AE Haarlemmerliede.

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark