Molenaar Haarlem opent deuren op PolanenPark

dinsdag 28 maart 2017

De verhuizing van alle materieel vond al in december 2016 plaats. Het was niet alleen een feest vanwege de verhuizing naar het nieuwe pand, maar Molenaar Haarlem vierde ook haar 135e verjaardag.

Tijdens de opening heeft wethouder Van Haeften namens PolanenPark een groot kunstwerk overhandigd van een rijplaat, met daaruit het logo van Molenaar Haarlem gestanst. De gemeente en de ondernemersvereniging PolanenPark hebben ook een kunstwerk als cadeau aangeboden. De kleinkinderen van de heer Molenaar verrichtten  middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling.

Molenaar Haarlem, een verhuur- en handelsbedrijf in stalen en kunststof rijplaten, kraan- en loopschotten, is al 135 jaar in Haarlemmerliede gevestigd. De huidige locatie was niet optimaal meer vanwege de smalle toegangsweg dwars door de dorpskern van Penningsveer. Een geschikte nieuwe locatie voor uitbreiding werd gevonden op PolanenPark: een toplocatie met ruimte voor de hogere milieucategorie├źn. Duurzaamheid en representativiteit staan hier hoog in het vaandel. PolanenPark is daarmee ook voor Molenaar Haarlem een zeer geschikte locatie in de Metropoolregio Amsterdam.

« Terug

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark