Uitnodiging lancering Deelfietsen PolanenPark 26 maart

dinsdag 13 maart 2018

U bent uitgenodigd voor de lancering van het initiatief Deelfietsen op bedrijvenpark PolanenPark op maandag 26 maart van 12.00 tot 13.30 uur. Onder het genot van een lunch wordt het startsein gegeven en worden niet alleen u, maar ook de werknemers op PolanenPark bekend gemaakt met het Deelfietsen-systeem.

Wat houdt het initiatief Deelfietsen in?

Per 26 maart staan er op het station Haarlem-Spaarnwoude 8 gratis deelfietsen ter beschikking van alle medewerkers die bij een van de gevestigde bedrijven op PolanenPark werkzaam zijn. Hiermee wordt het gebruik van het openbaar vervoer bevorderd en medewerkers de service geboden vanaf het station het laatste stuk met de fiets te kunnen afleggen. De deelfietsen kunnen door de medewerkers van tevoren voor één werkdag (of korter) worden gereserveerd. Bijgaand de flyer en poster die onder de bedrijven zullen worden verspreid. De websitepagina zal 26 maart online zijn.

Locatie

De lancering vindt plaats in een tent tegenover PostNL en naast de 12 meter hoge reclameschep.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd! U kunt zich hier aanmelden. 

« Terug

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark