Van Penningsveer naar PolanenPark

dinsdag 09 februari 2021

Molenaar Haarlem verhuurt en verkoopt rijplaten en kraanschotten. Dennis Molenaar (48) is de vijfde generatie die aan het roer zit. Hun specialisme is het vakkundig plaatsen- en verwijderen van stalen rijplaten-, hardhouten kraanschotten- en kunststof materialen. Van bouwwegen tot hele festivalterreinen en van werkplateau's tot tijdelijke bruggen en overkluizingen. 

Rijplaten
‘Onze rijplaten kom je overal tegen, door het hele land. Het KLM Open, een groot golftoernooi en Loveland, Mystic Gardens, op veel evenementen van het Amsterdam Dance Event. Van Koningsdag tot half november hebben we een overvolle festivalagenda. Maar niet alleen op festivals hoor, ook bij minder leuke gebeurtenissen zijn rijplaten nodig. Als er een vliegtuig neerstort, moet alles
afgevoerd worden. Bij de Bijlmerramp hebben we geholpen en in 2009, toen het toestel van Turkish Airlines neerstortte op de Polderbaan. De dode kastanjeboom uit de tuin van het Anne Frank Huis is afgevoerd over onze rijplaten.

Een feestelijke gelegenheid waar wij bij betrokken waren, was de viering van zestig jaar D-Day in Normandië. Of, heel recent, de verhuizing van de Boeing 747 van Schiphol naar de voortuin van Corendon Village Hotel. Wat de gelegenheid ook is, wij verkopen nooit nee!

>> Lees meer

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark