Werkzaamheden aan de Haarlemmerstraatweg

Tuesday 07 February 2023

Dit jaar zullen er werkzaamheden plaatsvinden op de Haarlemmerstraatweg tussen De Zoete Inval en de Weerenbrug in Zwanenburg. De weg vanaf de Zoete Inval tot aan de Weerenbrug wordt verbeterd. Het andere deel van de Haarlemmerstraatweg, van de onderdoorgang bij Sugar City (huisnummer 15) tot aan de westelijke ontsluiting nabij Amsterdam The Style Outlets is klaar.

Asfalt en fietspaden
Rond eind mei wordt er gestart met het vervangen van drie duikers en het asfalt in de Haarlemmerstraatweg tussen de Linieweg en Haarlemmerstraatweg 165. En er wordt dan ook gestart met het verbreden van het fietspad.

Inritten
Ook gaat men aan de slag met de inritten naar de verschillende panden/erven. Voor de duidelijkheid en de verkeersveiligheid komen de inritten er overal hetzelfde uit te zien. Bij een aanpassing van een inrit wordt van te voren met de betrokken ondernemers persoonlijk contact opgenomen.

Ongeveer twee weken voor de start van de werkzaamheden wordt u verder geïnformeerd
U verneemt dan meer over de planning en welke tijdelijke hinder u kunt verwachten. De komende weken wordt er met de betrokken bedrijven die een inrit hebben contact opgenomen.

>> Klik op de bewonersbrief voor meer info

« Terug

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark