Nu voor jou beschikbaar: Gratis Polanenpark Deelfietsen

dinsdag 27 augustus 2019

Hoe werkt het?

U komt per openbaar vervoer aan bij Station Haarlem-Spaarnwoude. Van daaruit fietst u 1,5 km naar bedrijvenpark PolanenPark. Eerder heeft u thuis of op het werk al een deelfiets online of via de app gereserveerd. Hierdoor weet u zeker dat er een fiets beschikbaar is.

De deelfietsen staan in de openbare fietsenstalling van het station en zijn duidelijk herkenbaar door een sticker van PolanenPark op de jasbeschermer. Het nummer van de fiets die u heeft gereserveerd, is op het achterspatbord van de fiets te zien. Na aankomst op het station pakt u de gereserveerde fiets, en fietst u naar uw werk. Aan het einde van uw werkdag fietst u weer terug naar het station en stalt de fiets weer in de fietsenstalling.

U dient per dag een reservering te maken; reserveren voor meerdere dagen achter elkaar is niet mogelijk. De deelfiets moet ALTIJD voor of op de afgesproken tijd worden teruggebracht naar het station, anders kan het gebeuren dat iemand anders een fiets reserveert die er feitelijk dan niet is. 

>>Lees meer

« Terug

Over PolanenPark

PolanenPark is een representatief bedrijvenpark gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. In 2010 is de Vereniging PolanenPark opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

PolanenPark

Een stijlvol bedrijvenpark